Gå till startsidan
Visa viktig juridisk information
mån 24 september 2018, vecka 39
Patientbroschyrer

Bra att veta om din behandling med ORENCIA (abatacept)
Denna patientbroschyr är speciellt framtagen för ORENCIA-patienter. Den ger en inblick i hur Orencia fungerar, hur behandlingsplanen ser ut för Orencia och information om de vanligaste biverkningarna av behandlingen. Den ger också svar på vanliga frågor såsom hur lång tid det tar innan Orencia ger effekt eller om Orencia kan användas vid graviditet. I broschyren finns också praktiska råd om vad patienten kan tänka på före, under och efter sitt läkarbesök för att få ut så mycket som möjligt av besöket. I broschyren står också om DAS28 och om hur patienter med RA kan följa sin sjukdomsaktivitet. Besök webbplatsen
Ladda ned PDF
Önskat antal 
 

Visa fler patientbroschyrer

Information:
Här kan du som arbetar inom sjukvården hämta och beställa patientinformation/material för att lämna vidare till dina patienter.

Vid beställning anger du hur många exemplar du önskar och klickar på "Lägg till". Upprepa för ytterligare beställningar. Klicka därefter på "Beställ", fyll i dina uppgifter och klicka slutligen på "Skicka beställningen".

Ett flertal av broschyrerna kan också skrivas som ut PDF-filer direkt från din dator.

Nytt material tillkommer kontinuerligt. Innehållet kommer att bestå av såväl producentbundet som obundet material. Informationen skickas direkt från producenten till beställaren.

 Du har valt: